PRATITE NAS:

Udruženje je zahvaljujući prepoznatljivosti osnivača za kratko vrijeme uspjelo da napravi široku donatorsku mrežu.

Budite i Vi dio uspješnog tima i kontaktirajte nas za više informacija.

Iskusan, kreativan i proaktivan tim

Iskusan, kreativan i proaktivan tim

Inovativan pristup

Inovativan pristup

Efikasna i efektivna organizacija aktivnosti

Efikasna i efektivna organizacija aktivnosti

NVU Građanski aktivizam

NVU Građanski aktivizam je osnovan 2019 godine sa ciljem razvoja i unaprjeđivanja obrazovanja, nauke i inovacija, poljoprivrede, zaštite i afirmacije ljudskih prava, opšte kulture i umjetnosti, kulture zdravlja, sporta, socijalnog i ekonomskog osnaživanja i opšte bezbjednosti pojedinca i zajednice.

Nevladino udruženje ,,Građanski aktivizam” je osnovano od strane fizičkih lica sa zavidnim rukovodnim iskustvom u civilnom sektoru i privredi.

20+

NAŠ TIM

Udruženje broji 20 članova sa dosadašnjim iskustvom u oblasti civilnog sektora i javnog djelovaja, privrede, naučno istraživačkih oblasti, poljoprivrede, tehnologije i inovacija.

Udruženje je jednogladno izabralo Veselina Terzića za izvršnog direktora. Izvršni direktor posjeduje bogato iskustvo u rukovođenju međunarodnim projektima iz oblasti informacionih tehnologija i inovacija

Funkciju programskog direktora je obavlja mr Filip Miloš, sa dugogodišnjim iskustvom u rukovođenju i evaluaciji domaćih i međunarodnih projekata kako civilnog sektora tako i privrede. Programski direktor posjeduje iskustvo u naučno istraživačkom radu u oblasti makroekonomije, međunarodne ekonomije, optimizacije procesa finansija i bankarstva. Obavljao je funkciju pomoćnika direktora Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore.

CILJEVI UDRUŽENJA

number-one (1)

Razvoj i unaprjeđivanje obrazovanja, nauke i inovacija, poljoprivrede, zaštite i afirmacije ljudskih prava, opšte kulture i umjetnosti, kulture zdravlja, sporta, socijalnog i ekonomskog osnaživanja i opšte bezbjednosti pojedinca i zajednice.

number-2 (1)

Unapređivanje i zaštita životne sredine i doprinos razvoju evropskih integracija i vladavini prava.

MISIJA

Posvećeni smo realizaciji široko postavljenih ciljeva naše organizacije koji će osnažiti održivu budućnost i voditi ka socijalnom…

PARTNERSTVA

Udruženje je posebno ponosno na ostvarena partnerstva sa nevladninim udruženjima ,,Jadranski horizonti” i…

DONATORI

Posebnu zahvalnost dugujemo donatorskoj mreži koja ekspertskim timovima Udruženja pruža mogućnost dnevnog…

NAŠI PARTNERI